О нама

САВЕЗ ЗА НОВИ САД

Градска власт у Новом Саду предвођена "Српском напредном странком", "Лигом социјалдемократа Војводине" и "Социјалистичком партијом Србије" увелико троши свој други мандат и поразни резултати дугогодишњег свевлашћа већ се могу видети на сваком кораку. Нови Сад каквог смо познавали и волели нестаје пред нашим очима. Градом владају крупни капитал, корупција и криминал па некадашња Српска Атина све више постаје јужноамеричка фавела. Све је подређено интересима и стицању профита неколико тајкуна и партијских центара моћи који су отели институције локалне самоуправе и на превару заселе у Градску кућу. Заједничка обавеза и право свих Новосађана јесте то да о томе јавно говоре, међусобно се информишу и слободно изнесу свој суд.

У бројним критикама и на рачун власти и на рачун опозиција, добрим и лошим идејама и предлозима како да се ослободимо режима који је отео наш град, само један позив се стално понављао: Уједините се у одбрани Новог Сада и наше будућности! "Савез за Србију" у Новом Саду је формиран управо као одговор истински опозиционих политичких партија и организација на такве захтеве грађана. Окупљамо се и удружујемо у одбрани Новог Сада и наше будућности. Не можемо ћутати док градска власт руши наше културно-историјске споменике како би зидала своје палате.

"Савез за Србију" у Новом Саду су формирали новосадски огранци "Демократске странке", "Народне странке", Српског покрета "Двери", "Левице Србије", "Покрета за преокрет" и Синдиката "Слога". Пуноправна чланица Савеза је и касније основана "Странка слободе и правде", те организација "Војвођански клуб социјалиста" У Савез су добродошле и друге опозиционе политичке партије, грађанске иницијативе и појединци са којим делимо заједничку бригу за наш град и визију слободног и просперитетног Новог Сада по мери грађана, а не по мери присталица режима Александра Вучића, тајкуна и организованог криминала.

Придружите нам се!

Добро дошли!

Ми смо Савез за Србију - Савез за Нови Сад!

Пратите нас на друштвени мрежама: