БОМБА ПОД АУТОМ ВУЧЕВИЋЕВОГ ПАРТНЕРА

Новосадски огранак "Савеза за Србију" (СзС) позива полицију и истражне органе да у истрази поводом подметања експлозива под аутомобил Слободана Милутиновића Снајпера обавезно саслушају и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића. Према информацијама објављеним у медијима, њих двојица су се јавно састали више пута и при том показали очигледну блискост која указује на то да новосадски градоначелник добро познаје човека чији је аутомобил синоћ "одлетео" у ваздух у насељу Грбавица, одмах поред игралишта Основне школе "Соња Маринковић". Такође, Милутиновић слови за вођу групе "жестоких" момака са Грбавице која ради за Српску напредну странку (СНС) у свим изборним кампањама у Новом Саду што значи да и по том основу сарађује са Вучевићем, па је основана претпоставка да потпредседник СНС-а зна којим пословима се Милутиновић бави, а у којим несумњиво треба тражити и мотив и налогодавце синоћног напада.

Новосадска организација СзС-а истиче да снажна експлозија у раним вечерњим сатима, на врло прометном месту и непосредно поред школе и пијаце, несумњиво још једном потврђује оно што се већ одавно зна. Новим Садом господаре банде наркодилера и других криминалаца под заштитом власти и уз врло "речиту" ћутњу полиције и других државних органа који су дужни да обезбеде ред и мир у граду. Синоћ само пуком срећом није страдао нико од случајних пролазника и људи који живе у непосредној близини места експлозије, али је детонација на Грбавици одјекнула у читавом граду као још један аларм за узбуну. Грађани Новог Сада и њихова имовина више нису безбедни и свако може бити жртва обрачуна и "уличног рата" који траје већ неколико година. Некада најмирнији град у земљи претврио се у Белфаст из седамдесетих година прошлог века, док режим Александра Вучића и његова новосадска филијала под вођством Милоша Вучевића купују гласове грађана које су сами осиромашили и спремају још једне лажне изборе. Зато је борба против Вучићевог режима и Вучевићеве параполитичке хоботнице у Новом Саду уједно и борба против организованог криминала, насиља и опште пропасти друштва у коју нас све брже води садашња власт.

У Новом Саду, 13.02.2020.